Så var det dags att förbereda veckans mat igen då. Ska jag vara helt ärlig så förbereder jag sällan hela veckans matlådor utan snarare kanske måndag och tisdag, en middag och sedan blir det oftast rester i lådan resten av veckan. Det är för närvarande rätt enformig mat ändå liksom.
Idag gjorde jag en hemmagjord tacosås/Salsa, kycklingfiléer och prawns med grönkål (Typ scampi på svenska?) vitlöksfräst i lite smör .
så morgondagens lunch blir Scampin med grönkål och sallad.
Salsan blev riktigt bra ihop med kycklingen och receptet kommer här.
1 förpackning eko krossade tomater
1 gul paprika
1 jalapeno
1-2 rödlökar
1-2 msk fibersirap (eller honung)
2 vitlöksklyftor
mango (jag tog fryst 6-10 småbitar)
spiskummin halv tsk
salt, peppar
jag använde fonden som blev efter kycklingen men vilken buljong/fond som önskas kan användas
Lite färsk timjan
koka sedan ihop allt under minst 20 min. Längre är bättre tycker jag för att verkligen få smakerna att gå ihop❤️
Senaste kommentarer