Så jäkla skönt! Äntligen har jag kommit under 60 kg som morgonvikt! (59,9 för att vara exakt igår). Det tog sin tid men nu känns det som att hormonerna är tillbaka i sin ordning och kroppen svarar på träningen och kosten. Jag vet inte om jag nödvändigtvis behöver gå ner till 57 igen men jag vill iallafall väga en bit under 60 så jag kommer i mina kläder igen ?
Igår var vilodag eftersom kroppen kändes så sliten men idag blev det 55 min aerobics. Tanken var att köra styrka först men tiden fanns inte där bara.. sedan kom jag hem och möttes av en nnyttig tacopaj som även passar barn.
Degen; 1/2 dl rismjöl 2/3 dl kokosmjöl och 2/3 do mandelmjöl. 25 g smör, lite vatten och en nypa salt. Blanda allt väl och tryck ut i en pajform. Gör hål med en gaffel ovh grädda några minuter.
500g köttfärs (jag hade älgfärs), 4 ägg, 6 frysta spenat ”bollar” -bladspenat, en förpackning ricotta 13% fett och lite mild feta på toppen.
Stek köttfärsen och blanda i en halv påse tacokrydda. Blanda ricotta, spenat och köttfärs och Häll i pajformen. Vispa upp äggen och Häll de över. Smula över lite feta om så önskas. Gräddan ugnen, 200 grader tills äggen stannat.
Ricotta är verkligen toppen i såväl pasta som paj istället för grädde. det innehåller mycket protein och låg fetthalt för att vara en ost. Och den smakar i princip precis som grädde förutom konsistensen då.☺️ Servera med tacosås, guacamole och en sallad. Klart!
Senaste kommentarer